Hasznos

Itt találhatóak azok a linkek, melyek a klub működését, illetve a különféle kötelező feladatokat és adatszolgáltatásokat segítik.

Jelentkezési lap a kendó edzésekre

A jelentkezési lapot elég egyszer kitölteni, ezzel nagyban segíted a munkánkat a létszám nyilvántartását és az adatszolgáltatásokat és a szövetségi regisztrációt illetően.

Jelentkezési lap kendó edzésre

Edzés jelenléti ív:
A jelenléti ívet MINDEN egyes edzésnapon, MINDENKINEK KÖTELEZŐ kitöltenie, ugyanis edzésnaplóként is szolgál, ebből nyerünk különféle válaszokat és adatokat a teljes létszám és az egyes gyakorlók edzéslátogatására, edzésgyakoriságára vonatkozóan.

Edzés jelenléti ív

Szabályok a Dójó működésére vonatkozóan, illetve segédlet (szószedet) a gyakorláshoz:

A Dojo szabályai és szószedet a gyakorlásokhoz

Segítség a sportorvosi vizsgálathoz
A linken megtalálhatod a lakóhelyed vagy ahhoz legközelebbi hely olyan háziorvosát, akinél el tudod intézni a sportorvosi vizsgálatot:

http://www.osei.hu/orszagos-sportorvosi-halozat/haziorvosok-es-hazi-gyermekorvosok-listaja.html

Itt pedig a sportorvosi vizsgálathoz szükséges kérdőívet találod, melyet célszerű előzetesen kinyomtatni és kitölteni, majd vinni magaddal a vizsgálatra:

Sportorvosi kérdőív

ANTIDOPPING kötelezettségek:
Ahhoz, hogy részt vehess a hazai rendezésű, szövetségi versenyeken (Országos Egyén- és Csapatbajnokság, Országos Junior Kupa, Hungária Kupa) illetve, hogy válogatott kerettag lehess, szükséges az alábbi kérdőív illetőleg a regisztráció kitöltése.

Antidopping nyilatkozat / kérdőív:
Antidopping nyilatkozat

Regisztráció a Magyar Antidopping Csoport adatbázisába:

Magyar Antidopping Csoport – Regisztrációs felület

2020. évi eseménynaptár – Magyar Kendo, Iaido és Jodo Szövetség
Itt találhatod meg mindazon kendós eseményeket, melyeket a Szövetség felvett a hivatalos naptárába, úgy mint vizsgafelkészítők, vizsgák, edzőtáborok, válogatottat érintő események, versenyek.